Duyduk Duymadık Demeyin!!!


Moskova'da yaşayanlar  huuuu! 
Uluslararası Kadınlar Derneği'nin organize ettiği Kış Pazarı(Winter Bazaar), bu cumartesi (27 Kasım) Kievskaya'daki Radisson Otel'de saat 10:00-16:00 arasında. 
Sakın Kaçırmayın!!! 





Benzer bir organizasyon İstanbul'da da gerçekleşiyor.
İstanbul Uluslararası Kadınlar Derneği (The International Women of Istanbul, IWI)'nin organize ettiği Noel  Kermesi, 30 Kasım,  12:00-16:00 saatleri arasında Hilton Oteli Kongre Merkezi (Hilton Convention Centre)'nde. Farklı renklerdeki insanların bir araya gelerek kültürlerini buluşturdukları bir etkinliğe katılmak isterseniz öyle sanıyorum ki bu etkinlik tam size göre!
Şimdiden iyi eğlenceler...

Daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

4 yorum:

tarchinbyseden dedi ki...

Ayşe selam... blogun çok güzel:) favorilerime ekledim :) Moskova'da en çok özleyeceğim şeylerden birisi de bu kış kermesi. Çok kalabalık, üst üste ama şahane... Umarım yine güzel bir kermes olur ve umarım ben de seneye yine bu kermese gidebilecek durumda olurum

Sevgiler... Seden

Ayşe Gençer Memiş dedi ki...

Seden öncelikle bloğumla ilgili güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Geçen sene bir tesadüfle keşfettiğim bu kermes benim de favorim. Böylesine kapsamlı bir kermes başka bir yerde var mıdır bilmem! Öyle sanıyorum ki kermesten sonra bloğumu ziyaret edersen ekleyeceğim fotoğraflarla kermese gelmiş kadar olacaksın :)))
Sevgiler

tarchinbyseden dedi ki...

Mutlaka bakacağım :) Ayrıca Ocak sonu Moskova'da olacağım. Birer kahve içersek bana canlı canlı da anlatabilirsin umuyorum :

Ayşe Gençer Memiş dedi ki...

Şöyle kahveleri içip eski yeni kermeslerden konuşmayı ben de çok isterim :)